Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Mierea de salcâm este o miere complet organică obținută din floarea de salcâm. Această miere se caracterizează prin faptul că are o culoare foarte deschisă, aproape transparentă și o textură foarte deschisă.
Printre numeroasele proprietăți ale acestei mieri, găsim niveluri ridicate de fructoză și absența unei arome puternice, promovând utilizarea ca îndulcitor natural pentru iaurturi, infuzii, sucuri etc. Acest lucru se datorează faptului că mierea de salcâm îndulcește alimentele fără a le modifica aroma naturală.
Pe de altă parte, ca și alte soiuri de miere, mierea de salcâm are componente antioxidante, antimicrobiene și laxative; precum și numeroaseminerale și vitamine esențiale, iar numărul său de polen este foarte scăzut.
Mierea de salcâm se recoltează primăvara, când albinele au colectat deja polenul și au făcut mierea. Folosind metode durabile, produsul este colectat din stupi, care se află în vecinătatea pădurilorde salcâm.
Folosind metode de recoltare durabile, scopul este de a obține miere foarte pură, care nu își pierde proprietățile naturale.
Valoare Energetică 1382 kJ / 330 kcal
Lipide 0 g
din care acizi grași saturați 0 g
Glucide 80,8 g
din care zaharuri 80,8 g
Proteine 0,4 g
Fibre 0,2 g
Sodiu 0 g
A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de razele soarelui, la temperaturi de până la 25 C.
Pe stomacul gol, diluată în apă, sau sublingual (ținută sub limbă 10-15 minute) are efectele cele mai rapide (sublingual, de exemplu, cele mai fine substanţe din miere (uleiuri esenţiale, minerale, etc.) ajung rapid și direct în circuitul sanguin).
Mierea se poate consuma într-o multitudine de feluri.
Poate fi administrată ca atare, dar și adăugată în shake-uri, smoothie-uri, prăjituri (preparate la rece), întinsă peste diverse alimente la temperatura camerei (pâine prăjită, cereale, fructe de pădure, etc.), în combinație cu alte alimente (kefir, scorțișoară, polen crud poliflor, etc.), dimineața - pe stomacul gol, seara – înainte de culcare, înainte și după antrenamente sau eforturi fizice.
Poate fi consumată cu regularitate, constant, în cantități rezonabile (cu moderație).
! Nu adăugați mierea în lichide fierbinți, nici nu o întindeți peste alimente care depășesc temperatura de 35°C, pentru a nu-i altera proprietățile terapeutice și chiar gustul.
Gorneanu dumitru,
Foarte buna o sa mai cumpar
RaspundeA fost util acest review?